Търсене на имоти
banner

Вече можете да резервирате своята почивка в РАЯ

Вече можете да резервирате престоя си в рая, но това няма да ви излезе евтино. Луксозен частен курорт, който се намира на остров в западните Филипини отвори врати за посетители. Той предлага бели пясъчни плажове и вили, обзаведени с плюш и много удобства. Единственото неприятно обстоятелство е, че цена за една нощ престой там е $ 100 000! Това превръща „Banwa Private Island“ в едно от най-скъпите места за настаняване в света.
 
Снимки: Banwa Private Island

Остров Пуерко, на който е разположен „Banwa Private Island“, се намира край бреговете на Палаван и до него се стига с хеликоптер или хидроплан. Курортът работи в продължение на години и се радва на целогодишно слънце, благодарение на местоположението си близо до Екватора. Той разполага с шест вили и допълнителни апартаменти, което означава, че 48 души могат да останат там във всеки един момент.
 
Снимки: Banwa Private Island

Всяка вила разполага със собствен инфинити басейн и хидромасажна вана, а екип от готвачи и сервитьори се грижи за храната и напитките. Прясно уловената риба и свежите зеленчуци са силно засегнати от менюто. Гостите могат да опознаят целия архипелаг, представителите на местната фауна, да се отпуснат в хамак, да играят тенис или голф, да се гмуркат и да карат водни ски, или да се насладят на коктейли в бара. А ако всичко това звучи прекалено напрягащо - има и спа център.

Снимки: Banwa Private Island

Domaza - Недвижими имотиПо-стари новини