Търсене на имоти

Джъстин Бийбър ще плаща по $ 100 000 на месец за наем на имот в Сан Фернандо

Музикалният идол на тийнейджърите по цял свят, Джъстин Бийбър все още не може да намери свой дом в Лос Анджелис. Звездата и неговата половинка, Хейли Балдуин са в търсене на най-подходящия имот, в който да „свият гнездо“, предава observer.com. Докато това се случи, двойката е намерила рационално решение – подписали са договор за наем в долината на Сан Фернандо. Журналистите коментират, че изборът е изненадващ, тъй като е доста по-далеч от всички досегашни жилища на Бийбър в „Бевърли Хилс“. Новата къща на младоженците е в средиземноморски стил и има четири спални със седем бани, както и изглед към езеро. А месечният наем, който ще плащат - $ 100 000.
 

Дъстин Бийбър притежава доста недвижими имоти, като последната /до момента/ покупка е направил през август тази година, информира velvetropes.com. Тогава, срещу сумата от $ 5 000 000, той се е сдобил с имение в Онтарио, което обхваща повече 100 акра земя.А бившият дом на поп-звездата е впечатляващ! Той се намира в района на „Сънсет Стрип“, Западен Холивуд и също е бил под наем. Тогава Бийбър е плащал за него месечна рента от $ 55 000.

 

Още по-назад във времето – от май 2017г. до февруари 2018г., Джъстин отново е бил наемател и отново е плащал по $ 55 000 на месец, но – за имение в „Бевърли Хилс“.
 

Към днешна дата, младият милионер разполага с имоти в Монклер /Ню Джърси/, Онтарио /Канада/, Калабасас, Атланта. А вкусът му към архитектурата, очевидно, е доста разнопосочен.
 
Онтарио, Канада Калабасас Атланта

Domaza - Недвижими имотиПо-стари новини