Търсене на имоти
banner

Дом за приятели: практичен и забавен начин да прекараш старините си

Когато си преживял много неща, идва един момент от живота ти, в който искаш нещо по-различно, по-спокойно или по-вълнуващо, но със сигурност – без много стрес. Една истинска история за 7 жени от Китай, разказва за тяхната идея да живеят заедно след като се пенсионират. Първоначално, всичко било като шега, но след като едната дама открила чудесна къща от 700 кв.м в покрайнините на Гуанджоу и заедно успели да съберат 580 000 долара, плановете станали реалност.
 

Жените се познават повече от две десетилетия и споделят пред изданието „Yitiaо“, че са си по-близки от сестри. Това е била причината да решат, когато станат на 60 години да заживеят заедно и да прекарат заедно старините си.
 

Добрите им намерения и силната приятелска обича успяват да превърнат напуснатата къща от червени тухли в красив и модерен дом. Имотът с три и половина етажа и собствена градина, заобиколен от красиви хълмове и гори, обещава спокоен и мирен живот на 7-те приятелки. Това включва също споделената им любов към чая и специалното място за отглеждането му, към което води дървена пътека от къщата. А интериорът е подчинен на типичния за китайците минимализъм, окъпан в много светлина и уют.
 

Domaza - Недвижими имотиПо-стари новини